En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu nedenle henüz mualla bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında vikaye esenlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Lokal itfaiye aracı yetkilileri ve yapı denetçmüterakki, yangın merdiveni maksatını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Düşünceın tüm regülatör gereklilikleri katladığından ve güvenli bir tahliye rotası sağlamlamada patetik evetğundan emniyetli olurlar.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir özge özelliği kilit + düzen seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Ister bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak zirda arz kayran illere iş vermekteyiz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye uyum ve müsait fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Birgeniş yangın bapsı modelinin iz aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın bapsı, Yangın Çıkış Kapısı camlı yangın kapısı, çelik kapı, tezyinî yangın bapları, ölçün yangın bapları kabil modeller de bulunuyor.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşelendiren bu tür kapıların en şanlı yararı kötü sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Yangın Bapsı seçerken uyanıklık edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha şiddetli mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cenahı gün otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı olur.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın Kapısı alırken ilgi etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim tarafımızdan üretilen kapılar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page